利迷論壇 » 聊天茶座 » torres入球一問

頁: [1]

owenson108/12/2010 04:19
torres入球一問

[url]http://www.youtube.com/watch?v=TdMcr1fK-ng[/url]

請問一下
有冇人知2:10-2:11後腳入果球係對邊隊入?
因為我冇咩印象torres入過一球咁既波...

btw,
條片整得幾正!!!

jjjjjjk8/12/2010 04:41
wigan ?? 單刀唔入, 用後腳入

黑色寧靜8/12/2010 08:49
ElAlonso D片真係好正

edwin94138/12/2010 13:48
睇番以前d片 真係有d眼濕濕

owenson108/12/2010 14:48
[quote]原文章由 [i]jjjjjjk[/i] 於 8/12/2010 12:41 發表
wigan ?? 單刀唔入, 用後腳入 [/quote]

借問聲知唔知係邊年既事....
我基本上torres既所有利記入波都睇晒
但係都唔知e球係對邊隊同幾時入...
其實係咪入左不過唔計???

owenson108/12/2010 14:54
回覆 #3 黑色寧靜 的文章

堅係正,
不過我覺得mingun119既片仲正,
唔知你有冇睇,
不過佢唔多整片,
我自從睇完佢整既luis garcia片後,
就上左癮,dl晒佢d片黎睇...
附送片一條
[url]http://www.youtube.com/watch?v=dLMZRSe6DWQ[/url]

chungsiu1238/12/2010 17:58
[quote]原文章由 [i]owenson10[/i] 於 8/12/2010 22:54 發表
堅係正,
不過我覺得mingun119既片仲正,
唔知你有冇睇,
不過佢唔多整片,
我自從睇完佢整既luis garcia片後,
就上左癮,dl晒佢d片黎睇...
附送片一條
[url]http://www.youtube.com/watch?v=dLMZRSe6DWQ[/url] [/quote]
King Luis的死角入球…:cry
同埋肥賓當年真係好青春…

owenson108/12/2010 18:34
[quote]原文章由 [i]chungsiu123[/i] 於 9/12/2010 01:58 發表

King Luis的死角入球…:cry
同埋肥賓當年真係好青春… [/quote]

唉~
好掛住king luis..
仲記得佢果首歌...
oh please dont take my luis away!
最後都走左,
賓賓又走埋,
要走既都走晒...

chungsiu1238/12/2010 18:58
[quote]原文章由 [i]owenson10[/i] 於 9/12/2010 02:34 發表

唉~
仲記得佢果首歌...
oh please dont take my luis away!
最後都走左,
賓賓又走埋,
要走既都走晒... [/quote]
學神都未走……:cry:cry:cry

Masch8/12/2010 20:42
回覆 #1 owenson10 的文章

[url]http://de.sevenload.com/videos/MXER6lH-Torres-2-0-Wigan[/url]

dominic11/12/2010 12:02
[quote]原文章由 [i]owenson10[/i] 於 9/12/2010 02:34 發表

唉~
仲記得佢果首歌...
最後都走左,
賓賓又走埋,
要走既都走晒... [/quote]

由老候果代睇到宜家,king luis 唔係最好波果幾個,不過唔知點解覺得佢係最好睇果個

唉.... 不過算啦,已成過去 :cry

麥記11/12/2010 17:06
[quote]原文章由 [i]owenson10[/i] 於 8/12/2010 22:48 發表

借問聲知唔知係邊年既事....
我基本上torres既所有利記入波都睇晒
但係都唔知e球係對邊隊同幾時入...
其實係咪入左不過唔計??? [/quote]
好似係上年岩岩傷完出黎,單刀扭過腳黑蘭但比人救到空門,之後補射有少少唔岩位嘅情況下用後腳了入左:adore

查看完整版本: torres入球一問