利迷論壇 » 聊天茶座 » 沉晚係第一場令我...

頁: [1]

s684582201/3/2009 07:46
沉晚係第一場令我...

沉晚係第一場令我未完場都熄電視訓覺的一場波...
真係希望大失望更大
我每次都好唔想係未完場就熄電視唔睇
但 沉晚場波我真係冇眼睇
特別係見到謝仔因抽筋已比調離場..
我d眼淚流哂出來
立即熄左電視冇睇

後防真係有好多空位比人入....
:cry

C15-高治1/3/2009 07:49
就算平時輸兩粒 我都覺得會有可能追到,但係隊波咁散 睇唔睇都冇意思....

s684582201/3/2009 07:51
[quote]原文章由 [i]C15-高治[/i] 於 2009-3-1 15:49 發表
就算平時輸兩粒 我都覺得會有可能追到,但係隊波咁散 睇唔睇都冇意思.... [/quote]
完全講岩哂..
沉晚嘅利記完全唔係利記:(

alexay921/3/2009 08:25
我都係未完熄機
但係訓左落張床三粒鐘都訓唔著...

小馬1/3/2009 08:30
睇個出場陣容,都知凶多吉少, 
睇左10分鐘,希望下半場會有改善, 
下半場睇多10分鐘,已開始刷牙準備訓覺,。

C15-高治1/3/2009 08:41
回覆 #5 小馬 的文章

頭個十分鍾都踢得好順 之後有段時間沉左..唔洗一陣就輸一粒

s684582201/3/2009 08:46
[quote]原文章由 [i]C15-高治[/i] 於 2009-3-1 16:41 發表
頭個十分鍾都踢得好順 之後有段時間沉左..唔洗一陣就輸一粒 [/quote]
係因為後防真係太空:cry

豆腐巷野仔1/3/2009 09:17
睇到第2球....巴布死"NU"...被人士TACKLE 打反擊....
我就轉台了.........G8 末有狀態都頂左大半場....有2個至命傳送...可惜把握唔到...有D心痛

michaelng1/3/2009 09:30
[quote]原文章由 [i]小馬[/i] 於 2009-3-1 16:30 發表
睇個出場陣容,都知凶多吉少, 
睇左10分鐘,希望下半場會有改善, 
下半場睇多10分鐘,已開始刷牙準備訓覺,。 [/quote]

當去到下半場仲見到 Skrtel 係右閘,又冇乜變動,個心沉下去了

希望對住隻狗,唔好又咁啦。

owenchun1/3/2009 12:04
尋日利記完全唔似打過525

浦新丁1/3/2009 15:34
琴晚先第一場?? 一早化晒囉 聽住聲做其他野..

利物浦Fans1/3/2009 15:45
[quote]原文章由 [i]owenchun[/i] 於 2009-3-1 08:04 PM 發表
尋日利記完全唔似打過525 [/quote]
差唔多人面全非~:md56

$2/3/2009 02:23
歐聯都好重要,
成隊波得4個人有...

英倫10號奧雲仔2/3/2009 03:03
[quote]原文章由 [i]利物浦Fans[/i] 於 2009-3-1 23:45 發表

差唔多人面全非~:md56 [/quote]

係就係
不過隊長就........ :md56

幾時先可以見返當年果種隊長風範 :(

$2/3/2009 03:16
[quote]原文章由 [i]英倫10號奧雲仔[/i] 於 2009-3-2 11:03 發表

係就係
不過隊長就........ :md56

幾時先可以見返當年果種隊長風範 :( [/quote]

入到決賽就會見到...

紅軍第12人2/3/2009 07:24
再5改善一下D埋門同走位 冠軍只會成為一個夢

查看完整版本: 沉晚係第一場令我...