利迷論壇 » 聊天茶座 » The Counter-Attacks

頁: [1]

kenryomar25/2/2009 12:08
The Counter-Attacks

[url]http://www.youtube.com/watch?v=7TLGf-594-w&eurl=http://forum.fdzone.org/viewthread.php?tid=3290924&i=593186&extra=page%3D1[/url]
漂亮的反擊

阿昇25/2/2009 13:22
完全證明了傳送對反擊的重要性

ks086625/2/2009 13:41
thz for sharing

╰*堇力ˍ))25/2/2009 13:53
[quote]原文章由 [i]阿昇[/i] 於 2009-2-25 21:22 發表
完全證明了傳送對反擊的重要性 [/quote]

+ 完全證明了勤走動對反擊的重要性

LFC Fans25/2/2009 14:39
[quote]原文章由 [i]阿昇[/i] 於 2009-2-25 21:22 發表
完全證明了傳送對反擊的重要性 [/quote]
[quote]原文章由 [i]*堇力ˍ))[/i] 於 2009-2-25 21:53 發表
+ 完全證明了勤走動對反擊的重要性 [/quote]

[size=3]兩樣加埋,就即係:

[color=Red][font=Book Antiqua][i][b]Pass  +  Move[/b][/i][/font][/color][/size]

:rolleyes

angus1025/2/2009 14:42
如果依家隊利記有一日可以做到咁就掂la....

kidd_kidd26/2/2009 06:01
[quote]原文章由 [i]angus10[/i] 於 2009-2-25 22:42 發表
如果依家隊利記有一日可以做到咁就掂la.... [/quote]

講真.利記好多時防守個陣都縮到好後,同埋兩翼都要防守,
所以好少好少先有反擊機會...

apology26/2/2009 09:52
睇返片段裡面既傳送同走位
其實都反映緊好高質素既足球智慧

Stevie_the_Reds26/2/2009 11:54
[quote]原文章由 [i]apology[/i] 於 2009-2-26 17:52 發表
睇返片段裡面既傳送同走位
其實都反映緊好高質素既足球智慧 [/quote]
同意~~我睇時都諗到呢點~!
特別係最尾荷蘭果球..

而係呢d都睇到有時傳波既重要性
有時自己踢波都會偏向控/射/扭多過搵人組織呢 -v-

kenryomar26/2/2009 13:17
[quote]原文章由 [i]Stevie_the_Reds[/i] 於 2009-2-26 19:54 發表

同意~~我睇時都諗到呢點~!
特別係最尾荷蘭果球..

而係呢d都睇到有時傳波既重要性
有時自己踢波都會偏向控/射/扭多過搵人組織呢 -v- [/quote]
但荷蘭果球明顯意大利後防走漏左中間既史尼積達,雖然都係一個好靚既反擊

koppie26/2/2009 22:21
[quote]原文章由 [i]angus10[/i] 於 2009-2-25 22:42 發表
如果依家隊利記有一日可以做到咁就掂la.... [/quote]

呢球算唔算

[url]http://www.youtube.com/watch?v=KomyQCPCudU[/url]

kitkit98765432127/2/2009 02:42
[quote]原文章由 [i]koppie[/i] 於 2009-2-27 06:21 發表

呢球算唔算

[url]http://www.youtube.com/watch?v=KomyQCPCudU[/url] [/quote]

今年有波, 超令
沙比帶動

[[i] 本文章最後由 kitkit987654321 於 2009-2-27 10:47 編輯 [/i]]

陸游27/2/2009 03:05
[quote]原文章由 [i]kitkit987654321[/i] 於 2009-2-27 10:42 發表

今年有波, 超令
沙比帶動 [/quote]
好似係對保頓嬴3 - 0
沙比分去右面畀yossi
佢撞番入中間
堅尼絕唱

其實個波去到前面
隊長 + 王子兩個人
分分鐘都做到人地幾個人既反擊效果:D

[[i] 本文章最後由 陸游 於 2009-2-27 11:06 編輯 [/i]]

m.garlic27/2/2009 03:39
[quote]原文章由 [i]陸游[/i] 於 2009-2-27 11:05 發表

好似係對保頓嬴3 - 0
沙比分去右面畀yossi
佢撞番入中間
堅尼絕唱

其實個波去到前面
隊長 + 王子兩個人
分分鐘都做到人地幾個人既反擊效果:D [/quote]
呢球都可以算得上如何打突擊嘅教材~~

永遠的Beyond27/2/2009 03:51
雲邦荷斯認真係人老精,鬼腦靈,果個反擊走得最快唔係佢,但佢走到有利位置,

交個恰到好處既世界級傳送,一個2傳入中間咁就入

libido27/2/2009 05:26
[quote]原文章由 [i]koppie[/i] 於 2009-2-27 06:21 發表

呢球算唔算

[url]http://www.youtube.com/watch?v=KomyQCPCudU[/url] [/quote]
reina 慶祝個陣跑得仲快過h4:ruin228

浦新丁27/2/2009 06:10
總觀咁多條片 九成散出黎之後第一腳策動反擊既都係後腳...d默契好到呢...荷蘭個球個波飛彈咁兩邊飛

查看完整版本: The Counter-Attacks