利迷論壇 » 聊天茶座 » 我想問下隊長前女友既問題..

頁: [1]

heytze12/7/2008 07:07
我想問下隊長前女友既問題..

隊長前女友之前話有人俾$佢佢就會出面講隊長D野. 最後佢有冇出到?? 本野仲講左D咩??

吾該哂!!

孱暉13/7/2008 05:58
我都想知wo~~~~~

eckenny15/7/2008 06:51
乜隊長有前女友架咩??真係唔知喎!!!是誰呀請問???我以為祗有現任卡倫一個添!!!唉!!!

IFC15/7/2008 07:18
好似爆
gerrarD 偏好 [color=Green]上圍較勁[/color] ga女仔

kayan11815/7/2008 15:00
[quote]原文章由 [i]IFC[/i] 於 2008-7-15 15:18 發表
好似爆
gerrarD 偏好 上圍較勁 ga女仔 [/quote]

我好耐之前都係睇報紙
話謝仔鐘意呢類女仔/3\

tky198781115/7/2008 17:45
可能隊長想要多d母愛掛^^

emilyfan9516/7/2008 03:44
車......係男人都鐘意上圍勁d架la!!!
吾通走去鐘意一個飛機場咩.......
(不喜勿插)

C15-高治16/7/2008 04:09
男人可以風流,但係要睇佢風得合唔合理

markchan00716/7/2008 04:32
[quote]原文章由 [i]C15-高治[/i] 於 2008-7-16 12:09 發表
男人可以風流,但係要睇佢風得合唔合理 [/quote]
隊長結埋婚
點敢風流:shy

蕃茄仔16/7/2008 04:51
其實隊長都係一個絕世好男人

IFC16/7/2008 09:26
[quote]原文章由 [i]emilyfan95[/i] 於 2008-7-16 11:44 發表
(不喜勿插) [/quote]
鄭中基
:yell
阿sa+千嬅
:luf

搞下笑:spin2

kayan11816/7/2008 10:18
[quote]原文章由 [i]emilyfan95[/i] 於 2008-7-16 11:44 發表
(不喜勿插) [/quote]

依家都冇人話唔俾謝仔鐘意上圍勁=,=

livgerrard816/7/2008 10:35
一提到g8的女朋友.....唉
我睇過佢,事實比而家的妻子正好多倍
好出名,身材好,靚,性感,哇真是正到爆
可惜個人唔ok.......咪分手囉

eckenny17/7/2008 02:56
[quote]原文章由 [i]livgerrard8[/i] 於 2008-7-16 18:35 發表
一提到g8的女朋友.....唉
我睇過佢,事實比而家的妻子正好多倍
好出名,身材好,靚,性感,哇真是正到爆
可惜個人唔ok.......咪分手囉 [/quote]

請問是誰啊??SORRY!!!THX!!!

tl_gerrard17/7/2008 09:35
I WANT to know who is Gerrard ex girlfriend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!^^

kenryomar17/7/2008 18:27
[quote]原文章由 [i]eckenny[/i] 於 2008-7-17 10:56 發表

請問是誰啊??SORRY!!!THX!!! [/quote]
好似叫Jennifer Ellison,,,不過唔知係唔係,,因為上網搵的

livgerrard818/7/2008 00:13
[quote]原文章由 [i]kenryomar[/i] 於 2008-7-18 02:27 發表

好似叫Jennifer Ellison,,,不過唔知係唔係,,因為上網搵的 [/quote]

係,就係佢,不過佢的相不宜小朋友睇,所以費事提
不過而家講了,大家是但search佢就知家喇:jump:jump:jump

佢好早好早前被選了英國性感女性頭幾名的

Torres18/7/2008 01:46
[quote]原文章由 [i]livgerrard8[/i] 於 2008-7-18 08:13 發表

係,就係佢,不過佢的相不宜小朋友睇,所以費事提
不過而家講了,大家是但search佢就知家喇:jump:jump:jump

佢好早好早前被選了英國性感女性頭幾名的 [/quote]

岩岩上網search佢d相
真係無論身材樣貌都好過謝太:donno
特別係上圍:thumbup:

C15-高治18/7/2008 02:51
個樣靚又點....
最緊要係搵個真心真意既女仔

eckenny18/7/2008 05:11
Jennifer Ellison,身材係好勁,但與隊長完全唔合襯!!!雖則大家都利物浦居民...
過份強勁,過份性感啦!!!

tky198781118/7/2008 08:21
身材太爆了, 呢d叫D[email protected]@可能F掛XD
不過會唔會好似victoria咁...

kenryomar18/7/2008 09:51
[quote]原文章由 [i]C15-高治[/i] 於 2008-7-18 10:51 發表
個樣靚又點....
最緊要係搵個真心真意既女仔 [/quote]
性格應該同謝仔相反,,謝仔係乖仔黎..同埋屋企比較保守

相反佢前女友,,感覺得十分狂野,謝仔個阿爸實唔鍾意--

查看完整版本: 我想問下隊長前女友既問題..