利迷論壇 » 聊天茶座 » 弱智議員

頁: [1]

阿舜26/7/2021 03:27
弱智議員

某刷存在感的議員,你個人弱智唔緊要,社會會包容的
但係痳煩你唔好搵香港運動員黎攪
係香港做運動員已經夠慘,仲要你班人渣係奧運比賽果陣抽呢D政治水?!!?

老實講攪到尾單野唔會點hurt到個人渣,點弱智都好,有固定FANS既一定繼續當選

史提夫胡禮26/7/2021 05:54
典形籃屍都係咁,事件始沒唔會自己先做下Research、亦無話問下人,睇o左單一方向o既資料(甚至只睇最表面o個層),就判斷誰是誰非。

除o左個議員,仲有個教聯會教師更加要鬧,事件起源於佢,鬧錯人都算,仲要鬧錯之後一句道歉都無,真係戥佢o地oD學生慘,俾oD咁o既老師教。

[[i] 本文章最後由 史提夫胡禮 於 26/7/2021 13:56 編輯 [/i]]

耐人尋味26/7/2021 08:34
咩咩髮之下, 冇晒反對派
呢班忠誠廢物做唔到嘢冇得再姓賴
唯有搵嘢搞擦存在價值

上有好者, 下必甚焉
不論阿爺港共有冇認真考慮文革2.0
下面呢班 PKHKC 見亂吠咬錯人之後, 原來唔使負責, 道個歉都慳番
一定陸續有嚟

阿舜26/7/2021 09:34
回覆 #3 耐人尋味 的文章

同意,見無事無幹又吹佢唔漲,一定陸續有來

不論所謂誤會一場定係無RESEARCH定係其實所謂而家幫左你搵贊助仲嘈咩野
而家奧運都要攪運動員,影響比賽,個什麼議員本身已經係懷疑勾結外國勢力+影響香港安全

話時話,歐鎧淳件泳衣都係黑色,係唔係要轉白色?

阿舜29/7/2021 01:57
人無恥,便無敵

可憐做運動員,四年一次全球盛事,流汗唔知幾多年去準備,亦唔知有無下一次

咁樣被人渣插一刀

查看完整版本: 弱智議員