利迷論壇 » 聊天茶座 » 唔緊張

頁: [1]

阿舜31/5/2019 06:38
唔緊張

唔緊張......................就假既

人少少開個TOPIC講下

尤其係而家做左熱門,好似個個都係唱好利記咁
身邊好多朋友同事,尤其唔係利迷,甚至係唔多睇波既,都一至唱好
牌面上就係高些少既,不過人地都唔係紙板,去到決賽邊個知

有D邪門野例如嬴左攪唔攪咩活動果類,唔好話講出黎,連諗都唔敢諗

耐人尋味31/5/2019 06:45
心大心細
忐忑不安

都係嗰句, 假如有咩做/唔做嘅邪門嘢真係可以影響戰果, 多多都盡量跟

ruudi31/5/2019 06:47
回覆 #1 阿舜 的文章

我同個熱狗兄弟講, 總知決賽唔好比黑哨/MMA/ 幸運球影響, 優勝劣敗就OK, 此終AJAX/SPUR/利呢3隊, 今年都係值得拎冠的...不過當然都希望利可以笑到最後

冰谷大貓31/5/2019 08:01
之前歐霸要對宿敵曼聯,又要絕殺多仔,最後拎唔到……

上屆歐聯叫做一帆風順,無甚驚險,最後拎唔到……

今屆已力戰法國、德國、西班牙榜首,進級驚濤駭浪,最後???

阿舜31/5/2019 09:05
[quote]原文章由 [i]耐人尋味[/i] 於 31/5/2019 14:45 發表
心大心細
忐忑不安

都係嗰句, 假如有咩做/唔做H邪門嘢真係可以影響戰果, 多多都盡量跟 [/quote]
要唔係齋戒沐浴?

k6f331/5/2019 09:08
點會唔緊張?

現在仲要擔心睇完直播,無論結果係乜,之後點返工?

(我認係工作奴....:lilcry)

vgJ9kea1200231/5/2019 09:28
放鬆
放鬆

耐人尋味1/6/2019 02:48
[quote]原文章由 [i]阿舜[/i] 於 31/5/2019 05:05 PM 發表

要唔係齋戒沐浴? [/quote]

乜乜轉運唔知得唔得

elongation1/6/2019 05:07
[quote]原文章由 [i]阿舜[/i] 於 31/5/2019 14:38 發表

身邊好多朋友同事,尤其唔係利迷,甚至係唔多睇波既,都一至唱好
牌面上就係高些少既,不過人地都唔係紙 ... [/quote]
可能今年決賽隔得太耐
真係唔係好緊張
又或者可能係對熱令大戰氣氛無咁濃烈
應該去到出line-up先會緊張番:hi

阿舜1/6/2019 07:54
[quote]原文章由 [i]耐人尋味[/i] 於 1/6/2019 10:48 發表

乜乜轉運唔知得唔得 [/quote]
得!!!

先10萬蚊訂金,事成之後再$10萬
接受現金或銀行過戶

耐人尋味1/6/2019 11:06
[quote]原文章由 [i]阿舜[/i] 於 1/6/2019 03:54 PM 發表

得!!!

先10萬蚊訂金,事成之後再$10萬
接受現金或銀行過戶 [/quote]

你畀我呀? :hyper

MK1/6/2019 12:25
今年市面氣氛好似無舊年咁好。

希望是好事。

cslun1/6/2019 13:08
今件now,舊年有線,周圍都無。

阿舜1/6/2019 18:09
[quote]原文章由 [i]MK[/i] 於 1/6/2019 20:25 發表
今年市面氣氛好似無舊年咁好。

希望是好事。 [/quote]
你似係講緊樓市咁既

冰谷大貓2/6/2019 00:37
終於唔使緊張啦!:lfcscarf:lfcscarf:lfcscarf

耐人尋味2/6/2019 01:05
可能真係訓練有素
下半場中段重係1:0時
度過心跳都只係一分鐘七十幾下

阿舜3/6/2019 01:47
[quote]原文章由 [i]耐人尋味[/i] 於 2/6/2019 09:05 發表
可能真係訓練有素
下半場中段重係1:0時
度過心跳都只係一分鐘七十幾下 [/quote]
果陣尿都唔敢去痾...........

耐人尋味3/6/2019 02:41
[quote]原文章由 [i]阿舜[/i] 於 3/6/2019 09:47 AM 發表

果陣尿都唔敢去痾........... [/quote]

吹完場後去, 係咪特別暢快呢?

阿舜3/6/2019 03:37
[quote]原文章由 [i]耐人尋味[/i] 於 3/6/2019 10:41 發表

吹完場後去, 係咪特別暢快呢? [/quote]
通常吹完的確係好暢快既..............

不過當時係入左波歡呼完後即刻要去

耐人尋味3/6/2019 03:58
[quote]原文章由 [i]阿舜[/i] 於 31/5/2019 02:38 PM 發表

牌面上就係高些少既,不過人地都唔係紙 ... [/quote]

唔另開 post, 正經問:

會唔會搞巡遊? (定係正籌備中?)
個人建議可週六中午左右開車
終點站大球場
直落去睇明叔表演賽就為之 very good la

阿舜3/6/2019 04:24
[quote]原文章由 [i]耐人尋味[/i] 於 3/6/2019 11:58 發表

唔另開 post, 正經問:

會唔會搞巡遊? (定係正籌備中?)
個人建議可週六中午左右開車
終點站大球場
直落去睇明叔表演賽就為之 very good la [/quote]
會攪活動,正在籌備中,有多方面既活動考慮並籌備緊

話時話黎緊最急既就係搶錢(被)活動,今日會出奪冠物品團購

明叔賽當日其實已經有活動,總之好多野不停rolling緊

NEWPORT4/6/2019 04:34
想請問奪冠團購活動幾時開始? 是不是要會員才可以?

謝謝!

阿舜4/6/2019 04:40
[quote]原文章由 [i]NEWPORT[/i] 於 4/6/2019 12:34 發表
想請問奪冠團購活動幾時開始? 是不是要會員才可以?

謝謝! [/quote]
已開始了第一轉的團購了

[url]http://forum.lfc.org.hk/viewthread.php?tid=104674&extra=page%3D1[/url]

是的,多數團購活動都係會員參與

NEWPORT4/6/2019 08:21
Thank you!

查看完整版本: 唔緊張